Actualitat

Carrizosa a Torra: “Ha vingut a muntar un circ o una farsa per demanar l’abdicació del Rei, cosa per la que aquest parlament no té competències, i per continuar atacant el nostre estat de dret”

by cscatalunya — 7 agost 2020 @ 18:10
Comparte

El cap de l'oposició a Catalunya li demana a Torra que marxi i que “deixi d'erosionar la institució que representa"

Parlament de Catalunya, divendres 7 d’agost de 2020. “Vostè ha vingut a muntar un circ o una farsa per demanar l’abdicació del Rei, cosa per la que aquest parlament no té competències, i per continuar atacant el nostre estat de dret”. Així li ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs) i cap de l’oposició a Catalunya, Carlos Carrizosa, a Quim Torra, en el ple extraordinari convocat per debatre sobre la monarquia, i ha afegit que “ha convocat aquest ple per distreure l’atenció pública de la seva nefasta gestió de la pandèmia”.

Carrizosa ha assegurat que “la pandèmia és tràgica” i que “aquest ple és grotesc, un esperpent” perquè, de nou, el Parlament “s’obre i es tanca a la voluntat del separatisme i només per parlar del ‘procés’”. Li ha retret al president català que no convoqui un ple extraordinari per parlar dels problemes derivats de la crisi de la Covid, de sanitat o de corrupció. En aquest sentit, li ha recordat que “no hi ha ni un sol president de la Generalitat que pugui tirar la pedra contra l’Emèrit” donat que “Pujol robava a dues mans, Mas és el rei del 3%, Puigdemont va atemptar contra la convivència i la Constitució i està investigat a Girona per corrupció, i vostè està condemnat per desobediència” ha dit.

El cap de l’oposició a Catalunya li ha demanat a Torra que marxi i que “deixi d’erosionar la institució que representa” a l’espera que convoqui eleccions perquè “estem en la marxa enrere de la seva inhabilitació definitiva”. Finalment, ha defensat que la seva formació serà responsable “en ajudar contra la Covid i la crisi econòmica” i “a parar-los els peus cada vegada que vulguin destruir la convivència i que ataquin els nostres símbols comuns”.

Volver a ACTUALIDAD