Actualitat

Martín Blanco a Torra: “¿No li fa vergonya muntar un ple tan summament improductiu?”

by cscatalunya — 7 agost 2020 @ 17:50
Comparte

El diputat de Cs lamenta "la quantitat de mentides i disbarats" que han dit els grups separatistes i Podem en el ple sobre la monarquia i demana que deixin de mentir

Parlament de Catalunya, divendres 7 d’agost de 2020. “¿No li fa vergonya muntar un ple tan summament improductiu?“. Així li ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Nacho Martín Blanco, a Quim Torra, en el debat de les propostes de resolució en el ple monogràfic sobre la monarquia. Martín Blanco ha considerat que el ple ha estat “una calamitat per tapar la gestió de Torra davant la pandèmia” i ha lamentat que “en comptes de venir a parlar dels contagis, dels sanitaris o de la caiguda de l’PIB, s’hagi fet un debat bizantí, inútil i que no porta enlloc“.

El diputat de Cs ha lamentat “la quantitat de mentides i disbarats” que han dit els grups separatistes i Podem en el ple i els ha demanat que deixin de mentir perquè “no estem per fer espectacles en un parlament seriós i que té unes competències immenses en tots els sectors afectats per la pandèmia“. Martín Blanco ha recordat que el Rei emèrit “no està sent investigat per la justícia” i ha remarcat que, a diferència del que considera Podem, la seva situació és “radicalment diferent a la d’un fugat” com l’expresident Carles Puigdemont. “Mentre el vicepresident, Pablo Iglesias, diu que el rei és un fugit, el seu partit considera Puigdemont com un interlocutor vàlid“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD