Actualitat

Sierra sobre les targetes moneder: “És increïble que les administracions no garanteixin l’alimentació dels menors vulnerables”

by cscatalunya — 11 agost 2020 @ 17:52
Comparte

La diputada taronja anuncia que Cs demanarà que el Departament d'Educació assumeixi les responsabilitats legals i la defensa jurídica dels professors davant possibles reclamacions per contagis que es puguin donar en els centres

Parlament de Catalunya, dimarts 11 d’agost de 2020. “És increïble que les administracions no garanteixin l’alimentació dels menors vulnerables“. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament, Sonia Sierra, durant la compareixença del conseller d’Afers Socials, Chakir El Homarni, i d’Educació, Josep Bargalló, per parlar sobre les targetes moneder per als infants vulnerables.

Serra ha recordat als consellers que “el Parlament va aprovar que es mantinguessin les targetes moneder durant el període no lectiu per garantir la suficiència alimentària del alumnat en risc d’exclusió social” i ha apuntat que fer-ho té un cost de 30 milions d’euros, “el mateix que el Govern es gasta en campanyes de publicitat institucional que moltes vegades són autobombo que no aporten res“. “Li demanem que gastin més en targetes moneder i menys en publicitat“, ha sentenciat.

La diputada taronja ha anunciat que Cs demanarà a el Departament d’Educació que assumeixi les responsabilitats legals i la defensa jurídica dels professors davant possibles reclamacions per contagis que es puguin donar en els centres. “La Generalitat ha de protegir els docents“, ha explicitat Sierra i ha tornat a demanar “test ràpids al professorat i personal auxiliar” com farà la Junta d’Andalusia.

Volver a ACTUALIDAD