Actualitat

Mejía a Torra: “Deixi de fer cas a l’ANC i escolti el que li diuen els experts sanitaris”

by cscatalunya — 25 agost 2020 @ 10:09
Comparte

El diputat de Cs al Parlament critica que Torra “vulgui arrossegar els catalans a una altra Diada excloent” i li recorda que “l’urgent no és la independència , sinó lluitar contra la pandèmia”

Parlament de Catalunya, dimarts  25 d’agost del 2020. “Deixi de fer cas a l’ANC i escolti el que li diuen els experts sanitaris”. Això és el que li ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), David Mejía, a Quim Torra, després que aquest hagi prohibit les concentracions de més de 10 persones, però no en el cas de la Diada. Mejía ha lamentat que Torra “vulgui arrossegar els catalans cap a una altra Diada excloent” i li ha recordat que  en aquests moments “l’urgent no és la independència, sinó lluitar contra la pandèmia”.

En una compareixença davant dels mitjans de comunicació, el diputat de la formació liberal ha recordat que “la salut no entén d’ideologies” i que davant d’una crisis com l’actual “els interessos partidistes no poden posar-se per davant de la gestió de la pandèmia”. “No es pot jugar amb la salut dels catalans amb l’objectiu d’escalfar els carrers pocs dies abans d’haver de comparèixer per desobediència davant del Tribunal Suprem”, ha afegit Mejía.

Per altra banda i en relació a la figura de Carlos Carrizosa com a candidat de Ciutadans en les properes eleccions autonòmiques, Mejía ha afirmat que “és el millor candidat possible per poder aglutinar el vot constitucionalista a Catalunya” i ha instat a la unió dels partits constitucionalistes  perquè “és la única manera de derrotar a l’independentisme i traslladar al Parlament la majoria social de Catalunya, cosa que ara no passa per culpa d’una llei electoral injusta”, ha matisat.

Davant de la negativa del PSC de sumar-se a la proposta de coalició de  Cs, Mejía ha lamentat que els socialistes “prefereixin pactar amb els nacionalistes i fer un nou tripartit” abans que hi hagi un canvi a Catalunya amb “un govern constitucionalista que treballi per a tots els catalans i deixi de banda el procés”.

Volver a ACTUALIDAD