Actualitat

Mejía: “Els catalans no estan preocupats pel substitut de Torra sinó per la tornada a l’escola o com reobrir els seus comerços”

by cscatalunya — 1 setembre 2020 @ 13:51
Comparte

El diputat de Cs en el Parlament pregunta a Torra “què més ha de passar a Catalunya perquè el Govern es posi a treballar i s'oblidi del culebrot del ‘procés’”

Parlament de Catalunya, dimarts 1 de setembre de 2020. “Els catalans no estan preocupats pel substitut de Torra sinó per la tornada a l’escola o com reobrir els seus comerços”. Així s’ha expressat el diputat de Ciutadans (Cs), David Mejía, durant la roda de premsa que ha ofert avui en la qual ha assegurat que “moltes famílies estan preocupades per l’inici escolar, no saben quins protocols se seguiran mentre Torra segueix sense governar i Sánchez es renta les mans, en comptes de buscar solucions i estratègies coordinades”.

En aquest sentit, Mejía ha afegit que “Torra ha estat nefast des del primer dia” i, davant l’augment de contagis, “segueix amb el seu culebrot del ‘procés’ dient que tornarà a desobeir i a degradar les institucions”. “Què més ha de passar perquè el Govern es posi a treballar i deixi de dividir als catalans?” ha sentenciat.

Finalment, Mejía ha explicat que, durant la reunió de la Mesa del Parlament celebrada avui, la formació taronja ha tornat a denunciar que es censuri la paraula ‘il·legal’ en totes les iniciatives que Cs registra en relació amb el referèndum il·legal del 2017, “una censura que avui ha tornat a ser avalada pels partits independentistes, que es neguen fins i tot a que s’elabori un informe de per què els serveis lingüístics de la cambra apliquen aquesta censura”.

Volver a ACTUALIDAD