Actualitat

Carrizosa: “Els constitucionalistes hem d’unir-nos per donar una resposta conjunta i donar pas a una altra manera de governar Catalunya”

by cscatalunya — 3 setembre 2020 @ 10:26
Comparte

El president de Cs a Catalunya considera que seria “bo per a tots els espanyols despodemitzar" els PGE

Barcelona, dijous 3 de setembre“Els constitucionalistes hem d’unir-nos per donar una resposta conjunta i donar pas a una altra manera de governar Catalunya”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs) i cap de l’oposició a Catalunya, Carlos Carrizosa, en una entrevista al programa ‘El matí de Catalunya Ràdio’, i ha afegit que “no deixarem d’insistir amb el PSC” perquè “es perden vots per una llei electoral injusta” que dóna “una majoria fictícia de l’independentisme”. Ha assegurat que Cs té “propostes per gestionar el dia a dia de les persones que pateixen les conseqüències de la pandèmia”.

Carrizosa ha considerat que seria “bo per a tots els espanyols despodemitzar” els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) i per això el seu partit negociarà amb el govern de Sánchez per aconseguir uns PGE “decisius” i “moderats” en els quals “tampoc influeixi gent com Rufián o Otegi”. El líder taronja ha defensat una “treva política per arribar a un acord en temps de pandèmia” i recorda que “si hi ha un partit català que influeix a Espanya és Ciutadans amb Inés Arrimadas”. Carrizosa ha dit que parlaran “de tot el que afecta a les famílies i no de taules que anomenen de diàleg per parlar d’independència”. “Per a nosaltres és més una taula de xantatge” ha assegurat.

El president de Cs a Catalunya també ha criticat “un Govern que no gestiona la pandèmia perquè s’estan barallant entre ells” i ha reconegut que li fa “vergonya que el president de la Generalitat hagi estat condemnat per no haver complert la llei” perquè “qui té responsabilitats ha de complir les lleis”. Segons el líder taronja, “anem a un col·lapse de les institucions i no estan disposats a fer les gestions necessàries per substituir a Torra”. “És l’estratègia de Puigdemont, fugit de la justícia, perquè per a ell quan pitjor va a Catalunya, millor per a ell”.

Volver a ACTUALIDAD