Actualitat

Castel a Sàmper: “Passegi per Catalunya, conegui de primera mà el que destrueix l’okupació i miri a la cara als ciutadans que la pateixen”

by cscatalunya — 9 setembre 2020 @ 09:48
Comparte

El diputat de la formació taronja exigeix més mecanismes judicials per facilitar el desallotjament express i salvaguardar la convivència de famílies i veïns

Parlament de Catalunya, dimecres 9 de setembre de 2020. “Passegi per Catalunya, conegui de primera mà el que destrueix l’okupació il·legal i miri a la cara als ciutadans que la pateixen”. Així s’ha expressat el diputat de Ciutadans (Cs) i portaveu d’Interior de la formació taronja, Jean Castel, durant la sessió de control al Govern celebrada en la cambra catalana, durant la qual li ha assegurat al nou conseller d’Interior, Miquel Sàmper que, “si actua amb responsabilitat ens trobarà al seu costat, si minimitza el problema i no actua en favor de tants veïns preocupats, ens tindrà enfront”.

En la mateixa línia, Castel ha recordat que Cs porta anys presentant iniciatives, tant en el Congrés com a la cambra catalana, per “lluitar contra l’okupació, facilitar el desallotjament express d’immobles okupats il·legalment dotant de més mecanismes judicials i salvaguardar la convivència de famílies i veïns”. El diputat taronja ha lamentat que l’okupació en molts casos genera delictes com a “delinqüència organitzada, extorsions, tràfic de drogues o explotació sexual”. Finalment, Castel ha recordat que Cs considera igualment imprescindible “la coordinació de totes les forces i cossos de seguretat de l’Estat i que aquests cossos puguin actuar ràpid i recolzats jurídicament”.

Volver a ACTUALIDAD