Actualitat

Soler a Vergés: “En comptes de propaganda, ofereixi fets i solucions a la ciutadania”

by cscatalunya — 9 setembre 2020 @ 10:47
Comparte

El portaveu de Cs en salut, Jorge Soler, assegura que “les llistes d'espera ja no són llargues, són eternes i els professionals sanitaris estan esgotats per culpa de la seva mala gestió”

Parlament de Catalunya, dimecres 9 de setembre de 2020. “En comptes de propaganda, ofereixi fets i solucions a la ciutadania”. Així s’ha expressat el diputat de Ciutadans (Cs) en el Parlament i portaveu de salut de la formació taronja, Jorge Soler, durant la sessió de control al Govern, en la qual Soler ha aprofitat per a demanar-li a la consellera de Salut, Alba Vergés, que “hauria d’apartar-se, deixar el càrrec, perquè no està preparada i hem d’estar forts pel que pot venir en els pròxims dies”.

El diputat taronja ha assegurat que “les llistes d’espera ja no són llargues, són eternes i els professionals sanitaris estan esgotats per culpa de la seva mala gestió”. Soler ha recordat a la consellera que “hauria d’exercir una responsabilitat política i trobar els mitjans adequats perquè els professionals puguin treballar en les millors condicions possibles”. Finalment, el diputat liberal ha criticat que precisament encara no s’hagi celebrat el ple específic sobre la situació sanitària a Catalunya, un ple reclamat per Cs des del mes de juliol passat.

Volver a ACTUALIDAD