Actualitat

Cano: “El Govern perjudica l’economia catalana generant inestabilitat i inseguretat, per això marxen el talent i els inversors”

by cscatalunya — 10 setembre 2020 @ 10:51
Comparte

El diputat taronja critica que la primera decisió del nou conseller d'Empresa hagi estat “concedir-li 2,5 milions al president de la Cambra de Barcelona perquè continuï atacant als espanyols”

Parlament de Catalunya, dijous 10 de setembre de 2020. “El Govern perjudica l’economia generant inestabilitat i inseguretat, per això marxen el talent i els inversors”. Així s’ha expressat el diputat de Ciutadans (Cs) en el Parlament i portaveu d’Economia de la formació taronja, José María Cano. El diputat liberal ha afegit durant el ple celebrat a la cambra catalana que “el Govern ha de posar-se als comandaments, centrar-se en reactivar l’economia i deixar d’alimentar el monstre del ‘procés’”.

Cano ha assegurat que el Govern “encara no ha mogut ni un dit pels pressupostos de 2021” i prefereix, en canvi, “mantenir privilegis i prebendes, com concedir-li 2,5 milions d’euros al president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, perquè continuï atacant als espanyols, que a més ha estat la primera decisió del nou conseller d’Empresa, Ramon Tremosa”. En aquest sentit, el diputat taronja ha advertit que “Cs fiscalitzarà cada euro i continuarà fent tot el possible perquè sortim d’aquesta crisi i no com altres partits, preocupats per canvis de Govern, guerres internes o eleccions”.

Volver a ACTUALIDAD