Actualitat

Mejía: “Avui es reobren les escoles i Torra i el seu govern han suspès en la seva gestió”

by cscatalunya — 14 setembre 2020 @ 14:19
Comparte

El diputat de Cs afirma que "ara és el moment d'acabar amb el 'procés' i aconseguir un govern que doni seguretat i estabilitat" amb una coalició constitucionalista en les pròximes eleccions

Barcelona, ​​dilluns 14 de setembre de 2020. “Avui es reobren les escoles i Torra i el seu govern han suspès en la seva gestió“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), David Mejía, a l’atendre els mitjans de comunicació el dia que s’inicia el nou curs escolar a Catalunya. Mejía ha apuntat que Quim Torra no ha donat “ni seguretat, ni certeses ni solucions” la qual cosa “és precisament el que necessiten professors i famílies” i ha lamentat que estigui “més pendent de la seva possible inhabilitació que de treballar per al conjunt dels catalans“.

El diputat de Cs ha lamentat que no s’hagin fet proves PCRs al personal educatiu, no s’hagin donat equips de protecció ni s’hagin comprat tots els ordinadors necessaris per al nou curs i ha remarcat que “lamentablement ni el govern d’Espanya ni el de la Generalitat han fet una bona gestió” de la volta a les escoles.

Mejía també ha afirmat que “ara és el moment d’acabar amb el procés’ i aconseguir un govern que doni seguretat i estabilitat” amb una coalició constitucionalista en les pròximes eleccions perquè “està clar que els catalans no poden encadenar presidents inhabilitats o fugits de la justícia“. “El ‘procés’ s’ha cobrat a tres presidents, però sobretot una dècada perduda per 7,5 milions de catalans”, ha lamentat i ha apuntat que el canvi a Catalunya només passarà “amb la unió dels partits constitucionalistes i la societat civil“. Ha finalitzat apel·lant “a la responsabilitat de PSC i del PP per obrir la nova etapa que necessiten els catalans i acabar amb aquesta dècada perduda“.

Volver a ACTUALIDAD