Actualitat

Martín Blanco: “No ens quedarem de braços creuats quan Torra torni a la seva estratègia unilateral de confrontació”

by cscatalunya — 15 setembre 2020 @ 12:26
Comparte

El diputat de Cs lamenta que Torra "hagi passat més temps assegut a la banqueta dels acusats que al seu despatx" i recorda que "dia rere dia demostra que la seva prioritat no és gestionar la pandèmia"

Parlament de Catalunya, dimarts 15 de setembre de 2020. “No ens quedarem de braços creuats quan Torra torni a la seva estratègia unilateral de confrontació“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Nacho Martín Blanco, que ha lamentat que Quim Torra “hagi fet coincidir la seva declaració al Tribunal Suprem amb el Debat de Política General” al Parlament demostrant “que torna a fer servir les institucions per als seus interessos” i ha apuntat que, “davant l’anunci de Torra de tornar a atrinxerar-se i no atendre a la seva possible inhabilitació, Cs serà contundent en la defensa de l’estat de dret i de la democràcia a Catalunya“.

El diputat de Cs ha lamentat que Torra “hagi passat més temps assegut a la banqueta que al seu despatx” i ha recordat que “dia rere dia demostra que la seva prioritat no és gestionar la pandèmia, sinó fer discursos en clau bel·licista i de confrontació amb Espanya“. “En el context actual és impresentable i inadmissible“, ha apuntat Martín Blanco i ha criticat que Torra “deixi una vegada més als ciutadans a la intempèrie i ens condemni a un altre temps d’incertesa“.

Martín Blanco ha afirmat que Cs “farà tot el possible perquè el separatisme deixi de degradar les institucions“, i ha explicat que això té conseqüència directa en la vida dels catalans “al provocar inestabilitat jurídica i que els seus problemes no s’atenguin i quedin relegats, quan aquesta hauria de ser la prioritat de la Generalitat“. Finalment, el diputat taronja ha anunciat que demà, en el Debat de Política General, “tornarem a assenyalar les deficiències de la Generalitat i exposarem la nostra alternativa i programa de govern” perquè els catalans necessiten “un Govern que pensi per a tots i no només en la matraca del ‘procés’“.

 

Volver a ACTUALIDAD