Actualitat

Carrizosa durant el debat de política general: “Explorarem totes les fórmules possibles amb l’oposició perquè Torra no aconsegueixi bloquejar Catalunya”

by cscatalunya — 16 setembre 2020 @ 12:28
Comparte

El cap de l'oposició afirma que Cs no consentirà que el Govern "segueixi empobrint Catalunya i degradant les institucions" i assegura que "recuperarem Catalunya tots junts"

Parlament de Catalunya, dimecres 16 de setembre de 2020. “Explorarem totes les fórmules possibles amb l’oposició perquè Torra no aconsegueixi bloquejar Catalunya“. Així ho ha dit el cap de l’oposició a Catalunya i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, durant el debat de política general. Carrizosa ha afirmat, davant la possible inhabilitació de Quim Torra, que “en plena pandèmia no tolerarem estar 6 mesos més de bloqueig” i ha apuntat que “no pot ser que no puguem aprovar uns nous pressupostos perquè no tinguem president“.

Per això, ha assenyalat que “és hora de passar del govern de l’embolic al govern efectiu” i ha explicat que es necessita “un govern transversal, amb persones de diferent signe polític, però amb l’objectiu comú de reconstruir Catalunya“. “Si governem enviarem la carpeta del ‘procés’ a la paperera de la història i traurem la carpeta de les famílies” ha apuntat Carrizosa i ha remarcat la importància de “posar Catalunya en marxa i que Torra i el fugat de la justícia, Carles Puigdemont, no se surtin amb la seva bloquejant Catalunya“.

El cap de l’oposició també ha afirmat que no consentirà que el Govern “segueixi empobrint Catalunya i degradant les institucions” i ha assegurat que “recuperarem Catalunya tots junts” perquè no “es segresti el futur de tots els catalans i es converteixin en ostatges dels deliris” del Govern. “Per a nosaltres la Catalunya real és mixta, amb diferents identitats, ciutadans que se senten catalans, espanyols i europeus en diferent mesura i estan centrats en les seves famílies i en les seves vides mentre gaudeixen de la seva terra” , ha finalitzat Carrizosa.

Volver a ACTUALIDAD