Actualitat

Roldán al Govern: “Podem seguir amb una Catalunya que miri al passat, al conflicte i que ens segueixi dividint o una que miri al futur i torni a ser líder”

by cscatalunya — 18 setembre 2020 @ 14:32
Comparte

La portaveu del grup de Cs lamenta que "les prioritats de la Generalitat no coincideixen amb les de la majoria dels catalans, que estan preocupats pels seus llocs de treball o sobre si els seus fills podran anar a l'escola amb seguretat"

Parlament de Catalunya, divendres 18 de setembre de 2020. “Podem seguir amb una Catalunya que miri al passat, al conflicte i que ens segueixi dividint o una que mira a el futur i torni a ser líder“. Així ho ha dit la portaveu del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya i senadora, Lorena Roldán, en el debat de política general. Roldán ha lamentat que Quim Torra “pretengui que els catalans estiguin més atents del seu tour judicial” i que a sobre “faci amenaces de paralitzar la política catalana” mentre el que es necessita “és que el Parlament pugui legislar per resoldre els problemes que tenim sobre la taula“.

La portaveu taronja ha lamentat que “les prioritats de la Generalitat no coincideixen amb les de la majoria dels catalans, que estan preocupats pels seus llocs de treball o sobre si els seus fills podran anar a l’escola amb seguretat“. “Mentre les famílies encara no s’han recuperat de la primera onada de la covid-19, veuen com el Govern es queixa de no tenir diners mentre obren ambaixades al Japó, Senegal i Austràlia“, ha explicat i ha afegit que mentre fan això, “retallen en salut, educació i serveis socials, sent lamentable i vergonyós“.

Roldán ha recordat que Catalunya “té les pitjors dades en pobresa infantil, és la comunitat que més ha retallat en serveis socials o té les llistes més llargues en dependència” i ha qualificat aquests indicadors de “descoratjadors“. La també senadora taronja ha finalitzat afirmant que l’executiu català “té eines i no les fa servir” per poder millorar la situació i, per contra, “ens manté a la cua i no fa res per voler avançar“, ha finalitzat.

Volver a ACTUALIDAD