Actualitat

Mejía: “Catalunya no mereix més paràlisis ni més procés; Ciutadans formarà part de la solució”

by cscatalunya — 22 setembre 2020 @ 08:56
Comparte

El diputat de Cs anuncia que Carlos Carrizosa ha enviat una carta a la resta dels partits de l’oposició per buscar solucions que acabin amb el bloqueig que volen imposar els partits separatistes si Torra es inhabilitat

Barcelona, dilluns 21 de setembre del 2020. “Catalunya no mereix més paràlisis ni més procés; Ciutadans formarà part de la solució” . D’aquesta manera ha explicat el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, David Mejía, el paper que pensa jugar la formació liberal si Quim Torra es inhabilitat. Com a primer pas, Mejía ha anunciat que el cap de l’oposició, Carlos Carrizosa, ha enviat una carta (*) a la resta de partits de l’oposició amb l’objectiu de trobar solucions per acabar amb el bloqueig que volem imposar els partits separatistes.

“No podem tenir un President en funcions i que es governi a mitges, sinó que hem de tenir un Govern que treballi pel conjunt dels catalans”. Ha manifestat el diputat de la formació taronja. I ha afegit que després de la sentència del Tribunal Suprem, Carrizosa es reunirà amb els líders dels diferents partits que són a l’oposició per buscar la manera de desbloquejar la paràlisis que volen imposar els partits separatistes si hi ha una sentència condemnatòria per a Torra.

Així mateix en el decurs d’una roda de premsa telemàtica, el diputat de Ciutadans també s’ha mostrat contrari  a la possible modificació del Codi Penal per tal de suavitzar les penes de sedició o a possibles indults pels líders del procés condemnats o fugats. “No volem ni acceptarem privilegis, volem treballar pel conjunt de la ciutadania”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD