Actualitat

Gragera: “Als partits separatistes no els agrada una sentència i marxen a incendiar els carrers en comptes de venir a treballar”

by cscatalunya — 29 setembre 2020 @ 14:25
Comparte

El diputat de la formació taronja considera “una vergonya” que “JxCat, ERC i la CUP cometin una deixadesa de funcions” al no assistir a la cambra catalana

Parlament de Catalunya, dimarts 29 de setembre de 2020. “Als partits separatistes no els agrada una sentència i marxen a incendiar els carrers en comptes de venir a treballar”. Així s’ha expressat el diputat de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Dimas Gragera, en la comissió de Polítiques Digitals i Administració Pública que no s’ha pogut celebrar per la falta de ‘quòrum’ per l’absència dels grups de JxCat, ERC i la CUP. En aquest sentit, Gragera ha insistit en que “s’obstrueix el nostre dret a la fiscalització del Govern i l’exercici del parlamentarisme, una cosa que ja vam veure al 2017 quan van segrestar les institucions”.

El diputat taronja considera “una vergonya” que “cometin una deixadesa de funcions al no assistir a la cambra catalana i més en un moment en el que la gent fa l’impossible per anar a treballar i cuidar els seus fills”. “És una falta de respecte cap a tots els catalans i cap a aquesta institució” ha dit.

Per la seva part, el diputat liberal i vicepresident de la comissió, Alfonso Sánchez, ha assegurat que “aquest bloqueig no pot allargar-se, ja ho vam viure en el passat i no volem tornar a patir-lo i menys en la situació actual de pandèmia, amb la gent necessitada de les nostres iniciatives, no podem perdre ni un minut”.

Volver a ACTUALIDAD