Actualitat

Mejía: “Buscarem totes les fórmules possibles amb l’oposició per desbloquejar Catalunya i que comenci a comptar el rellotge”

by cscatalunya — 29 setembre 2020 @ 12:29
Comparte

El diputat de Cs afirma que "la millor manera de derrotar el separatisme a les urnes seria la unió dels constitucionalistes" en una candidatura conjunta "perquè no quedi cap vot fora"

Parlament de Catalunya, dimarts 29 de setembre de 2020. “Buscarem totes les fórmules possibles amb l’oposició per desbloquejar Catalunya i que comenci a comptar el rellotge“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), David Mejía, a l’atendre els mitjans de comunicació. Mejía ha advertit que el separatisme “busca bloquejar Catalunya i el Parlament” i ha anunciat que Cs, com a principal partit de Catalunya, “ha iniciat contactes per buscar fórmules per buscar un candidat i que comenci a comptar el rellotge” per a unes eleccions.

Mejía ha demanat al president de Parlament, Roger Torrent, “que apliqui el reglament de la cambra perquè és la seva obligació” i que obri un termini de 10 dies per fer una ronda de contactes amb els partits polítics i proposar un candidat a la presidència de la Generalitat. “Si Torrent no volgués exercir les seves responsabilitats, nosaltres estudiarem qualsevol via perquè es compleixi el reglament de Parlament“, ha apuntat el diputat i ha recordat que el reglament “és suficient clar i específic”.

Mejía ha afirmat que, de cara a uns comicis, “la millor manera de derrotar el separatisme a les urnes seria la unió dels constitucionalistes” en una candidatura conjunta “perquè no quedi cap vot fora“. Per això ha explicat que “seguirem treballant per buscar una fórmula amb la resta dels partits constitucionalistes i la societat civil“.

Volver a ACTUALIDAD