Actualitat

Carrizosa: “Torra diu que pateix repressió, però des d’ahir va començar a cobrar el seu sou d’expresident de 120 mil euros”

by cscatalunya — 1 octubre 2020 @ 17:34
Comparte

El cap de l'oposició afirma que "Catalunya necessita un govern sensat i moderat" que faci "polítiques per a la gent i no contra la gent" i recorda que avui comença el termini perquè Roger Torrent iniciï converses amb els partits polítics per desbloquejar la situació

Barcelona, ​​dijous 1 d’octubre de 2020. “Torra diu que pateix repressió, però des d’ahir va començar a cobrar el seu sou d’expresident de 120 mil euros“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Caros Carrizosa, a l’atendre els mitjans de comunicació després de visitar l’eix comercial de Fabra i Puig per conèixer les preocupacions de comerciants i hostalers, acompanyat de la presidenta del grup de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Luz Guilarte.

Carrizosa ha anunciat que la formació taronja presentarà la seva Llei per eliminar els privilegis als expresidents de la Generalitat en el pròxim ple perquè “cada vegada hem de mantenir a més presidents faraònics, que es van acumulant, perquè a Catalunya anem a un president cada dos anys” i ha recordat que la pensió que reben un cop es retiren “és de 92 mil euros anuals amb oficina inclosa“. Ha recordat que altres comunitats autònomes com Andalusia, Madrid, Balears o Extremadura “han suprimit aquests privilegis” i ha considerat que “els diners que cobren els expresidents ha d’anar dedicat a la lluita contra el covid-19“.

El cap de l’oposició també ha afirmat que “Catalunya necessita un govern sensat i moderat” que faci “polítiques per a la gent i no contra la gent” i ha recordat que avui comença el termini perquè el president de Parlament, Roger Torrent, comenceu converses amb els partits polítics per desbloquejar la situació i que comenci a comptar el rellotge electoral. Per això, Carrizosa ha demanat que el futur executiu català es dediqui “a governar per a tothom en comptes de seguir dividint i empobrint Catalunya” i ha demanat “animar a tothom que no combregui amb aquesta forma de governar a votar per acabar amb els 10 anys de ‘procés’“. “Hem d’unir els constitucionalistes per treballar per Catalunya“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD