Actualitat

Carrizosa: “Volem més metges i menys endollats, més hospitals i menys xiringuitos”

by cscatalunya — 6 octubre 2020 @ 18:09
Comparte

El diputat de Cs Jordi Soler lamenta que el Govern "només doni la culpa de la gestió sanitària als altres sense autocrítica" i demana "no anteposar la ideologia al bé comú"

Parlament de Catalunya, dimarts 6 d’octubre de 2020. “Volem més metges i menys endollats, més hospitals i menys xiringuitos“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, durant el debat general sobre la situació sanitària a la cambra catalana proposat per Cs. Carrizosa ha lamentat que “el fracàs del Govern en la gestió de la pandèmia és irremeiable” però “encara poden acollir-se a les mesures que presentin els partits en aquest debat per implantar-les el més aviat possible“.

El cap de l’oposició ha recordat que l’executiu català “no ha gestionat de manera eficaç perquè ha estat pensant en altres coses” però que en aquest moment “els catalans demanen altura de mires i que ens posem d’acord“. “Els catalans no cobren el sou de 92.000 euros de Torra, però confien que no posem les seves vides en joc“, ha sentenciat Carrizosa i ha afegit que “cal dotar de més recursos a la sanitat i d’una gestió més moderna“.

D’altra banda, el diputat de Cs Jorge Soler ha lamentat que el Govern “només doni la culpa de la gestió sanitària als altres sense fer autocrítica” i demana “no anteposar la ideologia al bé comú“. Soler ha apuntat que “totes les retallades en la sanitat pública catalana encara no s’han revertit” i ha finalitzat afegint que el govern “ve a al Parlament a dir que inverteix més en salut quan es gasta menys que el pressupost executat de l’any anterior“.

Volver a ACTUALIDAD