Actualitat

Cano a Aragonès: “Ha deixat els catalans a l’estacada; no ha mogut ni un dit per elaborar uns nous pressupostos d’emergència”

by cscatalunya — 7 octubre 2020 @ 17:29
Comparte

El diputat de Cs retreu al conseller d'Economia d’haver abandonat els catalans, als treballadors, als autònoms i les pimes en la crisi més dura de la història recent

Parlament de Catalunya, dimecres 7 d’octubre de 2020. “Ha deixat els catalans a l’estacada. No ha mogut ni un dit per elaborar uns nous pressupostos d’emergència”. Això és el que li ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), José María Cano, al conseller d’Economia, Pere Aragonès, durant la sessió de control a Govern celebrada avui al Parlament. Cano li ha recordat al Conseller que els pressupostos actuals “no serveixen” davant aquesta situació de pandèmia, i que això “encara que es negui a acceptar-ho, ho veuen els catalans i tot el seu Govern”.

El diputat de la formació liberal ha retret al Conseller que no hagi elaborat “cap estratègia”, per adapta els comptes de la Generalitat a la situació actual de manera que puguin servir per ajudar a pal·liar els problemes socials i les necessitats urgents que tenen les famílies catalanes, pels efectes de la Covid-19. “Ens hem ofert a col·laborar davant aquesta terrible situació perquè és el moment de sumar esforços i vostè ens ha rebutjat”, ha lamentat el diputat taronja. I amb aquesta actitud  ha acusat al conseller d’Economia de “deixar a l’estacada a les famílies catalanes”.

Finalment, José María Cano ha conclòs la seva intervenció preguntant a Aragonés “Per què ha abandonat els catalans, les famílies, els treballadors, els autònoms i les pimes quan estem davant la crisi més dura de la història recent?”

Volver a ACTUALIDAD