Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Torra obeïa a Puigdemont des de Waterloo i vostè acatarà el que digui Junqueras des de la presó”

by cscatalunya — 7 octubre 2020 @ 17:30
Comparte

El cap de l'oposició apunta que mentre el projecte dels separatistes "s'adreça al 50% dels catalans i és amb objectiu de ruptura" el de Cs és "treballar per donar resposta a les necessitats de l'100% de catalans"

Parlament de Catalunya, dimecres 7 d’octubre de 2020. “Torra i Aragonès tenen coses en comú: Torra obeïa a Puigdemont a Waterloo i vostè acatarà el que digui Junqueras des de la presó“. Així li ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carles Carrizosa al vicepresident de la Generalitat i president en funcions, Pere Aragonès. Carrizosa ha apuntat que “els catalans que ho estan passant malament per la pandèmia no es mereixen ser governats per persones que només miren pels seus propis interessos” i ha afirmat que “els ciutadans volen gestió i no que estiguin parlant de ‘procés’” .

El cap de l’oposició ha apuntat que mentre el projecte dels polítics separatistes “s’adreça al 50% dels catalans i és amb objectiu de ruptura” el de Cs és “treballar per donar resposta a les necessitats del 100% de catalans sense distincions ideològiques“. “Poseu-vos a treballar el temps que els hi quedi i pensin en els qui pitjor ho estan passant“, ha demanat Carrizosa i ha remarcat que “és temps de fer alguna cosa útil i lluitar contra la pandèmia“.

Carrizosa ha lamentat que “aquesta generació de polítics separatistes es basa en les mentides i en els greuges” i ha apuntat que “Quim Torra va arribar a president amb escrits racistes sota el braç i Aragonès, encara que es disfressa de moderat, ha arribat amb ‘l’Espanya ens roba ‘sota el braç’”. “Els catalans esperen que el govern deixi de donar batzegades i gestioni la pandèmia“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD