Actualitat

Beltrán: “Volen crear una llei que va contra els drets de les empreses i dels treballadors”

by cscatalunya — 8 octubre 2020 @ 17:33
Comparte

La diputada taronja creu que, amb el Centre Català d’Empresa i Drets Humans, “s'inventen un concepte colonitzador d'empresa catalana i, a més, sense protegir els drets humans de tots”

Parlament de Catalunya, dijous 8 d’octubre de 2020. “Volen crear una llei que va contra els drets de les empreses i dels treballadors”. Així s’ha expressat la diputada de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Susana Beltrán, durant el debat de la proposició de llei de la creació del Centre Català d’Empresa i Drets Humans celebrat avui en la cambra catalana i en la qual ha assegurat que “volen crear un centre que no serà independent, que no té en compte les associacions d’empresaris i que només buscaria sancionar a les empreses i generar conflictes diplomàtics entre Espanya i altres països”.

La diputada taronja ha insistit que es tracta d’una llei “però sense garanties per a ser-ho, amb la qual s’inventen un concepte colonitzador d’empresa catalana i, a més, sense protegir els drets humans de tots”. Beltrán ha lamentat que s’ignorin les lleis i els tractats vigents a l’hora de desenvolupar la llei, a més de pretendre “suplantar la tasca dels tribunals, on els acusats disposen de totes les garanties per la seva defensa, per un organisme vinculat al Govern”. “Aquesta proposta serà il·legal, no veurà la llum”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD