Actualitat

Carrizosa: “En plena crisi, el Govern segueix estant al costat del conflicte i no del de les solucions”

by cscatalunya — 9 octubre 2020 @ 17:43
Comparte

El cap de l'oposició critica que "l'atac al Rei és un objectiu prioritari dels separatistes i els populistes", el dia que Felip VI visita Catalunya

Parlament de Catalunya, divendres 9 d’octubre de 2020. “En plena crisi, el Govern segueix estant al costat del conflicte i no del de les solucions“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carles Carrizosa, durant la trobada protagonitzat per la presidenta de Cs, Inés Arrimadas, al Nou Economia Fòrum Online (NEF Online). Carrizosa ha apuntat que els constitucionalistes “necessitem governar a Catalunya i deixar enrere l’etapa negra del ‘procés’” perquè “porta una dècada empobrint-nos“.

Per això, Carrizosa ha explicat que “la unió entre constitucionalistes és el que cal fer per guanyar al separatisme a les urnes” i ha considerat que “les reticències al pacte de PSC i PP no són compartides pel seu electorat“. “Si posem de prioritat deixar enrere el ‘procés’ i posar al centre la recuperació econòmica i l’ocupació, estic convençut que hi ha camins per a un acord amplíssim“, ha remarcat el líder taronja i ha apuntat que el PSC “haurà de triar entre un tripartit amb ERC o un govern sensat“.

D’altra banda, el cap de l’oposició s’ha referit a la visita de Felip VI a Catalunya per assistir als premis que lliura el Consorci de la Zona Franca. Considera que “l’atac al Rei és un objectiu prioritari dels separatistes i els populistes“, després que s’hagin convocat protestes per la seva presència. “Ahir es van cremar fotos de el cap de l’Estat i avui es promouen manifestacions, el que provoca que no es parli de ple de salut al Parlament o dels premis que promouen l’economia de Barcelona i Catalunya“, ha lamentat Carrizosa i ha remarcat que “el lliurament de premis quedarà enfosquida pel govern de Catalunya“.

Volver a ACTUALIDAD