Actualitat

Roldán sobre les mesures anunciades per Salut: “La incertesa és letal, cal actuar de manera consensuada contra la pandèmia i no posant pegats”

by cscatalunya — 13 octubre 2020 @ 12:26
Comparte

La portaveu de Cs lamenta que "davant la preocupant situació sanitària de Catalunya, el separatisme vagi dient que cal debilitar l'Estat"

Parlament de Catalunya, dimarts 13 d’octubre de 2020. “La incertesa és letal, cal actuar de manera consensuada contra la pandèmia i no posant pegats“. Així ho ha dit la portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament i el Senat, Lorena Roldán, en atendre els mitjans de comunicació. Roldán ha lamentat que el Departament de Salut anunciï aplicar noves mesures per frenar la covid aquest divendres, però en canvi no les especifiqui, i ha assenyalat que la seva formació “fa mesos que demana a la Generalitat possibles solucions i planificació de cara a una segona onada“. “Diversos sectors han patit les batzegades del govern com l’oci nocturn“, ha sentenciat.

La portaveu de ha lamentat que, “davant la preocupant situació sanitària de Catalunya i vivint una de les crisis més greus de la història recent, el separatisme digui ‘que cal debilitar l’Estat” i ha apuntat que, per contra , “cal centrar-se en els problemes dels catalans“. “Tenim un Govern més pendent del que diu Junqueras o Puigdemont i això és molt irresponsable“, ha remarcat.

Per això, Roldán ha insistit en una coalició constitucionalista per a les pròximes eleccions “centrada en els problemes reals de la ciutadania” ja que aquests no són “les batalles dels partits separatistes“. “La gent està preocupada per arribar a final de mes, pels ERTOS, per si poden portar els seus fills a les escoles“, ha apuntat i ha assenyalat que “aquestes no són les prioritats de govern separatista“. La senadora ha remarcat que en les eleccions volen “posar punt final a l’etapa negra del ‘procés’” i tenir “un govern que pensi en la convivència i en treballar per les necessitats dels ciutadans“.

Volver a ACTUALIDAD