Actualitat

Carrizosa: “Les mesures de la Generalitat s’han pres de cop i sense consultar-les amb ningú”

by cscatalunya — 15 octubre 2020 @ 09:02
Comparte

El cap de l'oposició demana una coalició constitucionalista de cara a les eleccions catalanes "a l'estil de la que hi ha a la Comissió Europea amb liberals, conservadors i socialdemòcrates"

Barcelona, ​​dijous 15 d’octubre de 2020. “Les mesures de la Generalitat s’han pres de cop i sense consultar-les amb ningú“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, en una entrevista a ‘Els Matins’ de TV3. Carrizosa ha apuntat que, amb les noves mesures anunciades pel Govern davant el covid-19 “ha faltat diàleg” i ha avisat que “per a microempreses i autònoms poden suposar la ruïna” ja que s’han anunciat ajudes molt petites en relació amb l’impacte econòmic que tindran les restriccions.

El cap de l’oposició ha assenyalat que aquestes mesures “d’un govern en funcions són més aviat efectistes per la lluita entre ERC i JxCAT” i per “aprofundir en la pugna contra el govern d’Espanya“. “Ens hauríem de guiar per criteris tècnics“, ha explicat Carrizosa i ha recordat que “no s’ha explicat amb quin criteri es decideix tancar bars i restaurants, però després no s’ha fet res per augmentar la capacitat del transport públic per així evitar aglomeracions“. També ha apuntat que “no hi ha cap pla de contingència per part de la Generalitat” per estar preparats davant de possibles rebrots malgrat que Cs el porta reclamant des de la negociació dels últims pressupostos.

En l’entrevista, Carrizosa ha demanat una coalició constitucionalista de cara a les pròximes eleccions catalanes “a l’estil de la que hi ha a la Comissió Europea amb liberals, conservadors i socialdemòcrates” i ha remarcat que “no renunciem a dir-li a el PSC d’anar junts a les eleccions per construir una coalició el més gran possible“. Ha indicat que, d’aquesta manera, “guanyin les forces constitucionalistes” i puguin governar en un moment on “els independentistes intenten prometre coses per mobilitzar el seu electorat quan ara reconeixen que van fer la DUI sense comptar, ni tan sols, amb la meitat vots

Volver a ACTUALIDAD