Actualitat

Carrizosa: “Aquest Govern que gestiona la crisi a batzegades, cops de colze i improvisacions, és el que deixa a l’estacada als bars”

by cscatalunya — 16 octubre 2020 @ 16:14
Comparte

El cap de l'oposició a Catalunya assegura que “a Cs estem preparats per les eleccions i continuarem demanant una unió constitucionalista per posar punt i final a l'independentisme i reconstruir Catalunya”

Parlament de Catalunya, divendres 16 d’octubre del 2020. “Aquest Govern que gestiona la crisi a batzegades, cops de colze i improvisacions,  és el que deixa a l’estacada als bars”. Així s’ha expressat el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs) i cap de l’oposició a Catalunya, Carlos Carrizosa, durant la roda de premsa que ha ofert avui i en la qual ha assegurat que “Cs entén que s’hagin d’adoptar mesures dràstiques, però el que fa l’executiu català és actuar de manera potinera, generant inseguretat jurídica perquè no sap ni articular les seves peticions”.

Carrizosa també s’ha referit als pròxims passos  que es donaran a la cambra catalana anunciats pel president del Parlament, Roger Torrent,  per posar en marxa el rellotge electoral assegurant que espera “que la cita del 14 de febrer ens porti al Govern per solucionar de veritat els problemes dels catalans”. I ha afegit que  “no hi haurà bloqueig de les institucions com ens temíem; ens en felicitem i ens sentim partícips d’aquest desbloqueig”. El líder de la formació liberal  ha assegurat que “a Cs estem preparats per a les eleccions i continuarem demanant una unió constitucionalista per posar punt i final a l’independentisme i reconstruir Catalunya”.

En aquest sentit, Carrizosa ha insistit que “és imprescindible el concurs del PSC per a la reconstrucció de Catalunya, que refusi aquesta coalició el llança als braços d’un nou tripartit amb ERC, la qual cosa seria perniciós per a la nostra terra”. El cap de l’oposició a Catalunya ha assegurat que “part dels votants d’Iceta estan d’acord que parlem i busquem punts de trobada” per a un programa electoral, no és normal que un partit socialdemòcrata refusi una coalició sense parlar. “La nostra voluntat és que el constitucionalisme no perdi ni un vot” ha afegit.

Finalment, Carrizosa ha volgut recordar que “Cs ha estat present a la manifestació del sector de l’hostaleria a la plaça de Sant Jaume, amb el nostre portaveu d’Empresa al capdavant, Martí Pachamé”. Pel president del grup parlamentari “el Govern hauria d’haver parlat amb el sector abans de prendre les seves decisions, buscar una fórmula escalonada, avisar-los, que poguessin preparar-se per a aquest tancament indiscriminat” amb l’enorme perjudici que suposa. Per a Carrizosa, “al Govern li ha faltat sensibilitat envers  un sector que ha generat molta economia i molts llocs de treball”.

Volver a ACTUALIDAD