Actualitat

Cano a Tremosa: “Ni tenia ni té cap pla de contingència econòmic. I el que és més greu, ni el té vostè ni el té aquest Govern”

by cscatalunya — 21 octubre 2020 @ 11:54
Comparte

El diputat de Cs critica que el Govern "en el seu afany de menysprear tot el que soni a Espanya" no s'ha coordinat amb el govern espanyol

Parlament de Catalunya, dimecres 21 d’octubre de 2020. “Ni tenia ni té cap pla de contingència econòmic. I el que és més greu, ni el té vostè ni el té aquest Govern”. Així li ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, José María Cano, al conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, en la sessió plenària, i li ha retret el “grau d’incertesa” que estan generant a autònoms i Pimes catalanes “quan en dies han passat d’anunciar la reobertura de l’oci nocturn a tancar els bars i restaurants”.

Cano li ha criticat que el govern català hagi tancat el sector de l’hostaleria “sense cap mena de planificació, sense mostrar sensibilitat cap als sectors afectats, sense avisar-los” “amb nocturnitat”. A més, considera “ridícul” que el Govern posi damunt de la taula ajudes de “40 milions d’euros quan el sector preveu perdre 800 milions d’euros en els pròxims 15 dies; 20 vegades més” ha dit.

El diputat de Cs ha criticat que el Govern “en el seu afany de menysprear tot el que soni a Espanya” no s’han coordinat amb el govern espanyol quan “és imprescindible una estratègia conjunta”. Cano ha demanat més “autocrítica” perquè “porten massa temps distrets del que veritablement importa als ciutadans de Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD