Actualitat

Carrizosa al Govern: “Segueixen mostrant, fins i tot en plena pandèmia, el mateix menyspreu per l’economia catalana que quan Junqueras amenaçava amb paralitzar-la una setmana”

by cscatalunya — 21 octubre 2020 @ 11:56
Comparte

El cap de l'oposició afirma que "necessitem més que mai moderació i reformes" i "obrir una etapa de reconciliació" davant la celebració d'eleccions a Catalunya

Parlament de Catalunya, dimecres 21 d’octubre de 2020. “Segueixen mostrant, fins i tot en plena pandèmia, el mateix menyspreu per l’economia catalana que quan Oriol Junqueras amenaçava amb paralitzar-la una setmana“. Així ho ha dit el cap de l’oposició a Catalunya i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, en la sessió de control al Govern. Carrizosa ha lamentat que el Govern “es passi el dia culpant de tots els mals a Madrid i barallant-se entre ells“.

Abans no volia anar a la conferència de presidents, i ara juguen a les cadires perquè volen anar-hi tots“, ha criticat en referència al fet que el president en funcions, Pere Aragonès i el conseller d’Empresa, Ramon Tremosa, volen assistir el proper dilluns 26. Carrizosa ha assenyalat que “quan decideixin si aniran o no, no ho faran en funció dels interessos dels catalans, sinó de la foto de cara a l’electorat independentista” i ha afegit que, “quan Cs governi, no hi haurà res legítim que no demani i cap lloc on hagi d’anar-hi que no hi anirà” perquè “gestionarem per l’interès dels catalans“.

Davant l’anunci de el president de Parlament, Roger Torrent, de l’inici del termini electoral, el cap de l’oposició ha afirmat que “necessitem més que mai moderació i reformes” i “obrir una etapa de reconciliació” davant la celebració de noves eleccions a Catalunya . “Els partits separatistes ens volen fer creure que el futur està escrit, pensant sempre en la meitat de la població“, ha afirmat Carrizosa, però ha afegit que “el futur no està escrit i la majoria dels catalans ens sentim també espanyols i europeus“. “Ciutadans va a ser l’alternativa moderada i assenyada per posar fi al ‘procés’, dialogants amb totes les mesures de consens que ajudin a les famílies i autònoms però ferms contra el nacionalisme i el rupturisme identitari que ens ha robat una dècada de progrés“, ha finalitzat.

Volver a ACTUALIDAD