Actualitat

Carrizosa sobre la pandèmia a Catalunya: “El Govern ensopega dues vegades amb la mateixa pedra perquè ha estat distret amb les peripècies de Torra”

by cscatalunya — 21 octubre 2020 @ 11:51
Comparte

El cap de l'oposició lamenta "que els separatistes tornin a passar el corró antidemocràtic" davant el "homenatge partidista" que la Mesa vol fer als exmembres de la mateixa condemnats per tramitar les lleis de desconnexió

Parlament de Catalunya, dimarts 20 d’octubre de 2020. “El Govern ensopega dues vegades amb la mateixa pedra perquè ha estat distret amb les peripècies de Torra“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, davant la situació de la segona onada de la pandèmia de la covid-19 a Catalunya. Carrizosa ha assenyalat que “davant les batzegades de la Generalitat, Cs extremarà el control parlamentari” alhora que “continuarem amb la mà estesa per aplicar mesures que lluitin contra la pandèmia“.

Per això, ha anunciat que han demanat la compareixença de la Consellera de Salut, Alba Vergès, perquè informi de l’estat de la segona onada “i expliqui quines accions està prenent per implantar les mesures que va aprovar el Parlament” en el ple monogràfic sobre sanitat proposat per Cs i celebrat fa dues setmanes. “Demanem a la Generalitat que compleixi la seva funció de gestió“, ha assenyalat Carrizosa i ha remarcat que “si tots els grups polítics treballem mesures, és urgent que el Govern s’adoni de l’estat de la pandèmia i apliqui aquestes mesures“.

D’altra banda, el cap de l’oposició ha lamentat “que els separatistes tornin a passar el corró antidemocràtic” davant “l’homenatge partidista” que la Mesa vol fer als exmembres de la mateixa condemnats per tramitar les lleis de desconnexió en la passada legislatura. Carrizosa ha apuntat que “saltar-se les lleis i intentar trencar el marc de convivència té conseqüències” i ha remarcat que es tracta d’un homenatge “partidista perquè escenifica situacions polítiques que només els afecten a ells i ho podrien fer a la seu dels seus partits“.

Volver a ACTUALIDAD