Actualitat

Soler a Vergés: “Vam aprovar mesures entre tots els partits per frenar la pandèmia i vostè ni les ha llegit”

by cscatalunya — 21 octubre 2020 @ 11:53
Comparte

El diputat de Cs assegura que la consellera “improvisa, no s'asseu a negociar i no coopera amb altres administracions”

Parlament de Catalunya, dimecres 21 d’octubre de 2020. “Aprovem mesures entre tots els partits per frenar la pandèmia i vostè ni les ha llegit”. Així li ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament i portaveu de salut de la formació taronja, Jorge Soler, a la consellera de Salut, Alba Vergés, durant la sessió de control en la que Soler li ha recordat que “en arribar la pandèmia vam estendre la mà al Govern, al juliol vam proposar un ple sobre Sanitat per buscar les millors mesures i, quan finalment s’han consensuat, vostè ni sap el que s’ha aprovat”. “És una desgràcia” ha sentenciat.

Soler ha advertit que “la segona ona de la pandèmia ja és aquí, els hospitals estan plens i, com a consellera de les vagues que és, segueix sense generar mesures o solucions per a professionals del sector com els metges residents o els tècnics d’ambulàncies”.

El diputat de Cs ha assegurat que la consellera “improvisa, no s’asseu a negociar i no coopera amb altres administracions” i ha afegit que “si estem com estem és per culpa de la seva mala feina”.

Volver a ACTUALIDAD