Actualitat

Carrizosa: “Tenim l’administració plena de persones que es mengen els recursos públics que haurien d’anar a la gent”

by cscatalunya — 28 octubre 2020 @ 11:57
Comparte

El cap de l'oposició afirma que, si governés Cs, Catalunya "no seria la CCAA que més impostos paga, tindria una administració honrada i treballaria per reduir les llistes d'espera en sanitat"

Barcelona, ​​dimecres 28 d’octubre de 2020. “Tenim l’administració plena de persones que es mengen els recursos públics que haurien d’anar a la gent“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, a “Notícies en Xarxa” en relació amb l’operació policial contra diversos empresaris relacionats amb el ‘Tsunami Democràtic’ que presumptament han finançat a l’expresident Carles Puigdemont a Waterloo i obtingut subvencions i adjudicacions de manera irregular de l’actual Govern.

Carrizosa ha lamentat que el presumpte finançament il·legal “es paga amb diners de tots els catalans” i ha recordat que “era evident que l’independentisme no s’estava sostenint amb aportacions voluntàries de la gent“. “Tot s’ha pagat amb trames similars a la del ‘3%’”, ha apuntat i ha assenyalat que “els mateixos empresaris que guanyaven concursos públics eren antics amics de l’administració“, havent tingut càrrecs en ella amb anterioritat, com l’empresari Xavier Vendrell.

D’altra banda, el cap de l’oposició també ha afirmat en l’entrevista que, si governés Cs, Catalunya “no seria la CCAA que més impostos paga, tindria una administració honrada i més prima i treballaria per reduir les llistes d’espera en sanitat“. “És una oferta que no només fem al constitucionalisme, sinó a tots els ciutadans de Catalunya“, ha apuntat i ha remarcat la necessitat “d’una treva al ‘procés’” i “deixar enrere aquesta època tan negra amb pocavergonyes que ens estan traient els diners de tots“.

Volver a ACTUALIDAD