Actualitat

Pachamé a Puigneró: “Amb la Covid s’han saltat la normativa de contractació d’emergència; demanem la seva dimissió”

by cscatalunya — 28 octubre 2020 @ 11:54
Comparte

El diputat Gragera ha demanat la reassignació de les competències en funció pública per la “falta de gestió i de lideratge del conseller”

Parlament de Catalunya, dimarts 27 d’octubre de 2020“Amb la Covid, s’han saltat la normativa de contractació d’emergència; demanem la seva dimissió”. Així li ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, Martí Pachamé, al conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, que ha comparegut en comissió per parlar sobre la contractació pública durant l’estat d’alarma. Pachamé li ha retret que “la situació provocada per la Covid-19 ha estat utilitzada pel seu departament per realitzar adjudicacions que només es poden fer per extrema gravetat i urgència” però només hi ha hagut “malbaratament i abús d’aquest sistema de contractació”.

Pachamé ha ironitzat sobre l’anunci del Govern de crear “una NASA catalana” i li ha recomanat a Puigneró la instal·lació d’una “base permanent a la lluna per poder instal·lar una oficina de la seva república digital amb més facilitat”.

Per la seva banda, el diputat de Cs, Dimas Gragera, ha demanat la reassignació de les competències en funció pública per la “falta de gestió i de lideratge del conseller” perquè “quan algú no està a l’alçada, s’han de fer canvis”. Gragera ha criticat que “no s’hagin revertit les retallades” i ha lamentat que “hagin fracassat les negociacions amb els sindicats”“S’ha malbaratat en polítiques digitals i no s’ha invertit en funció pública” i, per aquest motiu, ha defensat que Puigneró sigui reprovat.

Volver a ACTUALIDAD