Actualitat

Mejía: “ERC no pot donar cap lliçó sobre corrupció ni dir-li a el govern d’Espanya que investigar-la no ajuda al diàleg”

by cscatalunya — 2 novembre 2020 @ 13:51
Comparte

El diputat de Cs condemna els disturbis del cap de setmana a Barcelona perquè "són conductes sense justificació" i assenyala que "no és acceptable cap tipus de violència, vingui d'on vingui"

Barcelona, ​​dilluns 2 de novembre de 2020. “ERC no pot donar cap lliçó sobre corrupció ni dir-li a el govern que investigar no ajuda a l’diàleg“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, David Mejía, a l’atendre els mitjans de comunicació responent a les declaracions del líder d’ERC, Oriol Junqueras, sobre que l’operació Voloh afecta el diàleg entre l’executiu català i espanyol.

Mejía ha assenyalat que “no ens podem aixecar cada dia amb nous casos de corrupció d’ERC i JxCAT” i ha lamentat que els partits separatistes “se segueixin creient per sobre de les lleis“. Malgrat això, ha assenyalat que “Cs seguirà defensant l’estat de dret i la democràcia” perquè “la lluita contra la corrupció és una de les nostres principals batalles“.

D’altra banda, el diputat taronja ha condemnat els disturbis de el cap de setmana a Barcelona perquè “són conductes sense justificació” i assenyala que “no és acceptable cap tipus de violència, vingui d’on vingui“. Mejía ha mostrat el seu suport al periodista de TV3 que va ser assetjat pels vàndals i ha remarcat que “cal posar èmfasi en les imatges dels joves de Logronyo que van sortir al carrer a netejar les destrosses dels disturbis“. “Els hi donem les gràcies com li donem les gràcies als Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat“, ha remarcat i ha finalitzat afegint que “venen setmanes molt dures per la segona onada de la pandèmia i no podrem sortir d’aquesta crisi amb improvisació ni protestes violentes, sinó amb coordinació i treball entre totes les administracions i els ciutadans“.

Volver a ACTUALIDAD