Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Vostè era el de ‘l’Espanya ens roba’, però qui ens robava era CDC, ERC i ara Vendrell”

by cscatalunya — 4 novembre 2020 @ 10:47
Comparte

El cap de l'oposició afirma que "el senyor Xavier Vendrell és un dels xupòpters que drenen els recursos i parasiten la societat catalana"

Parlament de Catalunya, dimecres 4 de novembre de 2020. “Vostè era el del ‘Espanya ens roba’, però qui ens robava era CDC, ERC i ara Vendrell“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, en la sessió de control a Govern. Carrizosa ha lamentat que ni ERC ni els diferents departaments de la Generalitat hagin obert expedients per intentar conèixer la veritat sobre les acusacions de corrupció sorgides arran de l’operació Voloh i ha apuntat que “els fets són suficients perquè un govern seriós comenci a investigar i li posés límit“.

El cap de l’oposició ha recordat que l’operació policial implica a membres de l’executiu català amb presumptes delictes de l’exmembre de Terra Lliure, militant d’ERC i exconseller de el tripartit amb el PSC, Xavier Vendrell i ha criticat que els partits separatistes es limitin a dir que es tracta d’una operació de la Guàrdia Civil. Carrizosa també ha lamentat que el Govern “intenti tapar la corrupció amb la bandera estelada” i ha afirmat que, “el senyor Vendrell és un dels corcs que drenen els recursos i parasiten la societat catalana“.

Finalment, ha apuntat que Aragonés “podria haver demanat disculpes“, ja que les investigacions relacionen a Vendrell amb els consellers de Salut, Alba Vergés, d’Educació, Josep Bargalló, i el d’Afers Socials, Chakir El Homrani, per, presumptament, “resoldre els seus problemes de negocis amb ells” i ha criticat que, en canvi, “criden a el president de el govern d’Espanya, Pedro Sánchez, per dir-li que ‘així van malament’ i que es tracta d’una operació política“.

Volver a ACTUALIDAD