Actualitat

Carrizosa: “Nosaltres representem a tots els catalans que no suquen del pot”

by cscatalunya — 4 novembre 2020 @ 12:17
Comparte

El cap de l'oposició afirma que "en plena pandèmia no tolerarem ni un escàndol més" i assenyala que Cs estarà allà "on un autònom hagi hagut de tancar, un treballador no hagi cobrat el ERTO o on hi hagi entitats que se sentin desemparades"

Parlament de Catalunya, dimecres 4 de novembre de 2020. “Nosaltres representem a tots els catalans que no suquen del pot“. Així li ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, al vicepresident i president en funcions, Pere Aragonès i la portaveu de Govern, Meritxell Budó. Carrizosa ha apuntat que el Govern “té una barrera d’opacitat perquè no se sàpiga que fan amb els diners de tots” i ha lamentat que tots els que arriben al govern “no saben fer servir el poder sense que sigui una font de clientelisme impresentable” .

El cap de l’oposició ha afirmat, davant les sospites de corrupció sorgides per l’operació Voloh, que “robar en pandèmia és encara més lleig” i ha lamentat que el Govern no estigui fent res per aclarir les sospites. “S’han passat dècades robant a mans plenes“, ha sentenciat Carrizosa, i ha lamentat que els partits separatistes “vagin amb el conte que és un muntatge de l’estat espanyol o la Guàrdia Civil“.

Carrizosa ha afirmat que “en plena pandèmia no tolerarem ni un escàndol més” i assenyala que Cs estarà allà “on un autònom hagi hagut de tancar, un treballador no hagi cobrat el ERTO o on hi hagi entitats que se sentin desemparades“. Ha recordat a la Generalitat que Cs ha estat presentant propostes per pal·liar els efectes de la pandèmia des que va començar el passat mes de març, on s’inclouen 3 documents amb mesures generals, d’ocupació i socials i un ple monogràfic sobre el covid proposat per Cs i on es van aprovar el 80% de les propostes taronges. “Si no coneixen les nostres propostes és perquè potser no les llegeix, com va reconèixer la consellera de Salut, Alba Vergès, quan se les vam donar“, ha sentenciat Carrizosa.

Volver a ACTUALIDAD