Actualitat

Martín Blanco: “Han convertit Catalunya en un fangar de corrupció”

by cscatalunya — 5 novembre 2020 @ 21:39
Comparte

El diputat de Cs exigeix que “l'omnipresent Pilar Rahola” deixi de tenir presència a TV3

Parlament de Catalunya, dijous 5 de novembre de 2020. “Han convertit Catalunya en un fangar de corrupció”. Així li ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Nacho Martín Blanco, al conseller d’Acció Exterior, Transparència i Relacions Institucionals, Bernat Solé, en la seva defensa de la interpel·lació al Govern sobre la corrupció en l’Administració de la Generalitat. Martín Blanco ha assegurat que el que es desprèn de les “converses gravades”, en el marc de l’‘operació Voloh’, i que “no són especulacions periodístiques” entre David Madí, home fort de CDC, i Xavier Vendrell, exdiputat d’ERC, són “un escàndol que farien caure el govern de qualsevol regió de qualsevol país democràtic” encara que “vostès diran que és un muntatge policial i que són les clavegueres de l’estat”.

El diputat de Cs ha recordat altres casos de corrupció dels partits separatistes com “quan Jordi Pujol preguntava sobre la UDEF (Unidad de Delincuencia Económica y Fiscal)” o com quan Artur Mas posava la mà al foc pel seu tresorer, Daniel Osàcar, qui després va reconèixer que hi havia “pitufeo” a Convergència i que el mateix expresident de la Generalitat estava al corrent.

Martín Blanco també ha exigit que “l’omnipresent Pilar Rahola” deixi de tenir presència a TV3, després que s’hagin fet públiques unes converses entre Madí i la tertuliana de la televisió pública catalana en les que denúncia “que se li ha limitat les hores a TV3” malgrat la mediació de Carles Puigdemont. “Tot i que intentin silenciar aquest escàndol, serem implacables amb la corrupció” ha sentenciat el diputat taronja.

 

Volver a ACTUALIDAD