Actualitat

Carrizosa: “És intolerable que ERC hagi estat fent ‘negociets’ des del govern amb ‘amiguets’ aprofitant l’estat d’alarma”

by cscatalunya — 6 novembre 2020 @ 14:40
Comparte

El líder de l'oposició assegura que “hem de liderar la reconstrucció a Catalunya” i, per això, “demanem als constitucionalistes una gran coalició electoral”

Madrid, divendres 6 de novembre de 2020. “És intolerable que ERC hagi estat fent “negociets” des del govern amb ‘amiguets’ aprofitant l’estat d’alarma”. Així ho ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, durant un Cafè Telemàtic amb militants en el qual ha participat al costat de la presidenta de Cs, Inés Arrimadas, i el portaveu de Cs a les Corts Valencianes, Toni Cantó. Carrizosa ha criticat que els republicans catalans es defensin de les escoltes de la ‘operació Voloh’ dient que “és una operació repressiva de l’estat espanyol contra l’independentisme, un muntatge de la Guàrdia Civil” i ha recordat que “Catalunya és la terra de Jordi Pujol i del 3%”.

El president de Cs a Catalunya també ha anunciat la intenció del seu partit d’“anar al Tribunal Constitucional (TC) per continuar excloent el castellà a l’educació” i ha reafirmat la seva “lluita contra el nacionalisme”. “Durant 40 anys han gestionat els pressupostos i els mitjans públics” fins que van donar el “cop a la democràcia” a Catalunya ha dit.

El líder de l’oposició ha assegurat que “hem de liderar la reconstrucció a Catalunya” i, per això, “demanem als constitucionalistes una gran coalició electoral”. Carrizosa ha dit que, en les pròximes eleccions catalanes, defensarà “una alternativa al nacionalisme” i que treballarà per “reconstruir Catalunya després de la crisi tan greu a nivell econòmic, sanitari i social” per culpa de la Covid. Per això, aposta per un “missatge d’esperança” i de “sensatesa” amb polítiques útils per “tornar a unir als catalans entre ells i amb la resta dels espanyols”.

Volver a ACTUALIDAD