Actualitat

Martín Blanco a Sanchis: “Li exigim que Rahola deixi de ser col·laboradora de TV3 per la seva actitud coactiva com a comissària política en pro de Puigdemont”

by cscatalunya — 6 novembre 2020 @ 14:39
Comparte

El diputat de Cs retreu a director de TV3 que la televisió pública es refereixi a l'operació Voloh com una operació contra el Procés quan "és un entramat corrupte que podria afectar l'actual Govern"

Parlament de Catalunya, divendres 6 de novembre de 2020. “Li exigim que Rahola deixi de ser col·laboradora de TV3 per la seva actitud coactiva com a comissària política en pro de Puigdemont”. Això és el que li ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Nacho Martín Blanco, al director de Televisió de Catalunya, Vicent Sanchis, en la sessió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. El diputat de Cs ho ha dit en relació a la publicació d’uns àudios en què la col·laboradora de TV3 es queixava que se li hagués reduït la quota de pantalla a la televisió pública catalana i li retreia a Sanchis seva falta de compromís amb la visió de la realitat catalana que defensa Puigdemont. Martín Blanco ha qualificat “d’intolerable i inadmissible que Rahola segueixi participant en les tertúlies de TV3″.

“La manera com ERC i Junts per Cat es reparteixen el motí de TV3 i Catalunya Ràdio és inadmissible en un sistema democràtic”, ha lamentat el diputat de la formació taronja. I ha afegit que aquestes converses demostren que “en el sistema polític català preval el fonamentalisme radical”.

Durant la seva intervenció, Martín Blanco, ha criticat també el tractament que s’ha fet des de la televisió pública catalana de l’Operació Voloh. “Parlen d’una operació contra el ‘Procés’ quan és una operació contra un entramat corrupte que no només afecta el ‘Procés’ sinó al conjunt de governs separatistes i que podria apuntar a l’actual Govern”, ha afirmat. Així mateix, el diputat de la formació liberal ha recriminat a director de TV3 que a més de silenciar la conversa de Rahola, “silenciïn aspectes dramàtics de l’estratègia dels partits separatistes”, en relació a un àudio en què dues persones vinculades a CDC i ERC asseguraven que el procés independentista necessitava 100 morts.

Volver a ACTUALIDAD