Actualitat

Roldán: “No pot ser que els catalans paguin els nyaps de la Generalitat quan estan complint amb les restriccions”

by cscatalunya — 16 novembre 2020 @ 13:15
Comparte

La portaveu de Cs lamenta els nous indicis de presumpta corrupció que esquitxen ERC i remarca que "no és de rebut que haguem d'aguantar aquests escàndols amb la crisi que estem patint"

Barcelona, ​​dilluns 16 de novembre de 2020. “No pot ser que els catalans paguin els nyaps de la Generalitat quan estan complint amb les restriccions“. Així ho ha dit la portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament i al Senat, Lorena Roldán , en una roda de premsa. Roldán ha apuntat que el Govern “ha fet un nyap” amb les ajudes per als autònoms afectats per les restriccions “que no han complert amb les necessitats de les famílies” i ha dit que la mala gestió de l’executiu català és “intolerable“.

La portaveu taronja ha anunciat que Cs ha presentat una proposta de resolució* al Parlament perquè la Sindicatura de Comptes fiscalitzi les ajudes als autònoms i ha lamentat que “hi hagi diners per a la NASA catalana, però per ajudar els autònoms no“. “El Govern ha de gestionar aquestes ajudes de manera immediata“, ha apuntat Roldán, i ha remarcat que “no s’han pagat les ajudes i  a més s’han allargat les restriccions“. “Veiem que els partits separatistes no paren de tirar-se la culpa entre si perquè s’acosten les eleccions“, ha sentenciat.

D’altra banda, Roldán ha lamentat els nous indicis corrupció que esquitxen ERC, “amb un presumpte cas de corrupció urbanística amb un sobre de 38 mil euros que no sabem a on anaven a parar” i ha remarcat que “no és de rebut que haguem d’aguantar aquests escàndols amb la crisi que estem patint“. La portaveu ha afirmat que des Cs “seguirem insistint per celebrar un ple monogràfic per parlar de com protegir els recursos públics” i que no llençaran la tovallola “per saber com JxCAT i ERC estan gastant els diners de tots els catalans“.

Volver a ACTUALIDAD