Actualitat

Carrizosa critica la gestió de la Generalitat: “Sempre coneixem mesures restrictives, però mai ajudes econòmiques pels sectors afectats”

by cscatalunya — 17 novembre 2020 @ 13:19
Comparte

El cap de l'oposició apunta que, davant el cessament de la cúpula d'Afers Socials, el conseller El Homrani "més val que hagués assumit en primera persona la seva nefasta gestió anant-se a casa"

Parlament de Catalunya, 17 de novembre de 2020. “Sempre coneixem mesures restrictives, però mai ajudes econòmiques pels sectors afectats“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, davant del pla de desescalada filtrat pel govern als mitjans de comunicació. Carrizosa ha lamentat que es tracta “d’un nou globus sonda llançat pel Govern que provoca molta inseguretat al no tenir caràcter oficial” i ha criticat que “no sàpiguen governar sense consultar als sectors afectats“, ja que cap d’ells tenia comunicació prèvia .

Les mesures ens semblen insuficients perquè tornen a conèixer-se restriccions, però no ajudes econòmiques“, ha explicat Carrizosa i ha apuntat que “altres comunitats autònomes han aconseguit doblegar la corba sense necessitat d’imposar sacrificis tan dràstics“. Ha afegit que el Govern “no inverteix en recursos ni planifica res, sinó que va a salt de mata” i ha apuntat que el tancament de la restauració a Catalunya “es va prendre sense dades objectives que els contagis vinguessin significativament d’allà“.

D’altra banda, el cap de l’oposició ha apuntat que, davant el cessament de la cúpula del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el conseller, Chakir El Homrani, “més hauria valgut que assumís en primera persona la seva nefasta gestió anant-se a casa seva“. “Creiem que El Homrani s’està amagant darrere dels cessaments del seu equip per tapar la seva incompetència“, ha apuntat Carrizosa i ha recordat que “la gestió de les residències va ser un desastre i després hi va haver el caos provocat per les ajudes als autònoms per culpa de les batalles entre ERC i JxCAT“. Finalment, ha explicat que el conseller “ha estat molt de temps desaparegut i quan apareix és per donar més incertesa” i ha lamentat “la incapacitat de la Generalitat per fer front a les conseqüències socials i econòmiques de la segona onada“.

Volver a ACTUALIDAD