Actualitat

Carrizosa: “Hem de fer tots els esforços, tant des de la Generalitat com des del govern d’Espanya per evitar que el sector de l’hostaleria i el turisme es quedi desert”

by cscatalunya — 17 novembre 2020 @ 10:15
Comparte

El líder de l'oposició demana que els PGE comptin amb ajudes concretes "per recuperar el litoral de l'Maresme" després de visitar i reunir-se amb el sector a Calella

Calella de Mar, dilluns 16 de novembre de 2020. “Hem de fer tots els esforços, tant des de la Generalitat com des del govern d’Espanya, per evitar que el sector de l’hostaleria i el turisme es quedi desert“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, després de visitar diversos comerços i de reunir-se amb el Gremi d’Hostaleria del Maresme i l’Associació Turística de Calella (ATC) acompanyat del diputat i portaveu d’Economia de Cs al Parlament, José María Cano, i el regidor de Cs a Calella de Mar, Guillermo Gomis.

Carrizosa ha demanat que els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) comptin amb ajudes concretes per recuperar el litoral del Maresme i, en aquest sentit, ha parlat de la “rehabilitació del litoral“, de la millora “del servei de Rodalies de RENFE” i “un pla específic per al turisme“. “El turisme és el que dona de menjar a gran part d’aquestes poblacions del litoral català i per a Ciutadans mereixen una atenció específica” ha dit.

També ha recordat que la formació liberal ja ha proposat un altre tipus de mesures com les ajudes a fons perdut als autònoms i a les pimes.

Volver a ACTUALIDAD