Actualitat

Beltrán: “Sospitem que continuen pagant complicitats al procés de secessió i continuen malbaratant molts diners que escapen del control del Parlament”

by cscatalunya — 18 novembre 2020 @ 12:01
Comparte

La diputada de Cs insisteix en conèixer els pagaments que el Govern ha fet a Nacions Unides de 2013 a 2020

Parlament de Catalunya, dimecres 18 de novembre de 2020. “Sospitem que continuen pagant complicitats al procés de secessió i continuen malbaratant molts diners que escapen del control del Parlament”. Així li ho ha dit diputada de Ciutadans (Cs), Susana Beltrán, al conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, a la sessió de control al Govern. Beltrán ha explicat que la Mesa del Parlament va rebre uns “links on suposadament es pot trobar la informació que demano”, però no hi va trobar cap informació i ha recordat que l’òrgan de transparència que l’ha emparat ja li ha dit al Govern que “remetre pagines web no és, en si mateix, donar resposta a una diputada del Parlament”.

La diputada de Cs ha insistit en conèixer els pagaments que el Govern ha fet a Nacions Unides de 2013 a 2020. “Quants diners s’han gastat en això?” li ha preguntat al conseller. Beltrán també ha criticat que no s’hagi pogut “reunir amb relators de Nacions Unides per donar el parer del primer partit polític de Catalunya” perquè no han volgut. “Quina casualitat que, després, els informes d’aquests relators són partidistes i no tenen en compte per res el parer dels catalans que no viuen a costa del ‘procés’” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD