Actualitat

Cano a Tremosa: “El Govern genera desconfiança, genera incertesa, i sobretot genera desesperació”

by cscatalunya — 18 novembre 2020 @ 11:56
Comparte

El diputat de Cs acusa l'executiu català de "no estar a l'alçada, prendre decisions de forma unilateral i generar falses expectatives a empresaris i treballadors"

Parlament de Catalunya, dimecres 18 de novembre del 2020. “El Govern genera desconfiança, genera incertesa, i sobretot genera desesperació”. Això és el que li ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), José María Cano, al conseller d’Empresa i Ocupació, Ramon Tremosa, durant la sessió de control al Govern. Cano li ha retret l’actuació de la Generalitat, a qui ha acusat de “no estar a l’alçada, prendre decisions de forma unilateral i generar falses expectatives a empresaris i treballadors”.

Cano ha assenyalat que ja ha passat més d’un mes des que el Govern imposés l’últim tancament per la pandèmia. I li ha retret al conseller d’Empresa que ho han fet “en la més absoluta irresponsabilitat, sense dissenyar plans d’ajuda i suport als autònoms, als empresaris ni a les famílies afectades”. “La situació és dramàtica i l’hostaleria i la resta de sectors veuen amb impotència la seva incapacitat per posar en marxa ni tan sols un sistema d’ajudes digne”, ha lamentat el diputat de la formació liberal.

Durant la seva intervenció, José María Cano, li ha recordat al conseller que els hostalers “han complert amb la seva part” en referència a les inversions que han realitzat per a garantir la seguretat sanitària dels seus establiments. “Els que no han complert amb la seva part, els que no han estat a l’altura, han estat vostès”, ha rematat el diputat de Cs. Finalment, el diputat liberal li ha preguntat Tremosa si tots els autònoms que compleixen els requisits per accedir als ajuts els rebran.

Volver a ACTUALIDAD