Actualitat

Carrizosa a el Govern: “Són un desastre pels catalans, que no es mereixen un govern que jugui amb la seva salut i amb l’economia”

by cscatalunya — 18 novembre 2020 @ 11:59
Comparte

El cap de l'oposició critica que l'executiu català "tingui a tothom atemorit amb les mesures que decideixen" perquè "van a cop de filtracions"

Parlament de Catalunya, dimecres 18 de novembre de 2020. “Són un desastre pels catalans, que no es mereixen un govern que jugui amb la seva salut i amb l’economia“. Així li ha dit el cap de l’oposició a Catalunya i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, al vicepresident i president en funcions, Pere Aragonès, en la sessió de control al Govern. Carrizosa ha lamentat que l’executiu català “sigui un desastre de gestió” per frenar la covid-19 perquè “van a cop de filtracions i d’esmenes“.

El cap de l’oposició ha criticat que l’executiu català “tingui a tothom atemorit amb les mesures que decideixen” perquè “van a cop de filtracions“. “Els catalans estan perdent la paciència amb vostès“, ha apuntat i ha criticat que “no donin ajudes i deixin als autònoms en la ruïna, quan a Madrid s’ha doblegat la corba de contagis amb els bars i restaurants oberts“. També ha recalcat a Aragonès que “fins i tot vostès mateixos diuen que haguessin cessat al conseller d’Afers Socials, Chakir el Homrani, però és que ell hauria d’haver-se’n anat comptes de cessar al seu equip” i ha finalitzat lamentant que ERC “hagi anunciat aquest mateix matí que abandona la taula on es decideixen les mesures polítiques per frenar la covid“.

Volver a ACTUALIDAD