Actualitat

Carrizosa sobre la gestió del covid de Govern: “El seu model és atacar l’Estat i dir que no tenen diners mentre anuncien la NASA catalana”

by cscatalunya — 18 novembre 2020 @ 13:00
Comparte

El cap de l'oposició afirma que al Govern "ningú porta el timó d'un vaixell que navega sense rumb amb milers de famílies en la ruïna perquè no els paguen les ajudes, però els allarguen les restriccions"

Parlament de Catalunya, dimecres 18 de novembre de 2020. “El seu model és atacar l’Estat i dir que no tenen diners mentre anuncien la NASA catalana“. Així li ho ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, al Govern sobre la seva gestió de la segona onada de la pandèmia de l’covid-19 a Catalunya. Carrizosa ha assenyalat que els integrants del govern català “porten dues setmanes més centrats en les lluites partidistes que no pas en la lluita contra el covid i la crisi econòmica” mentre que els catalans “han complert amb responsabilitat i civisme les restriccions que colpejaven la seva supervivència econòmica“.

El cap de l’oposició ha lamentat que les últimes setmanes “haguem vist al govern esquitxat per escàndols de corrupció i caos en les ajudes als autònoms” i ha apuntat que “es passen el dia parlant de l’arcàdia feliç de la independència, però quan arriba l’hora de fer alguna cosa bona deixen de costat i sense ajudes als autònoms“. Ha remarcat que les restriccions són necessàries per frenar els contagis “però en altres comunitats autònomes s’ha pogut doblegar la corba garantint la forma de vida de les petites empreses“. “En comptes de pensar mesures i consensuar-les amb els actors afectats i els grups polítics es dediquen a llançar globus sondes“, ha lamentat.

Carrizosa ha afirmat que al Govern “ningú porta el timó d’un vaixell que navega sense rumb amb milers de famílies en la ruïna perquè no els paguen les ajudes, però els allarguen les restriccions” i ha criticat que “no inverteixin en recursos ni es planifiqui res, tot va de qualsevol manera“. Finalment, Carrizosa ha remarcat que “mentre els grups separatistes parlen d’eliminar el castellà com a llengua vehicular en l’educació, Cs parla de mesures que suposen un estalvi per a les famílies i les pimes“. “Reiterem el nostre compromís de seguir fiscalitzant les lluites entre el separatisme i els seus escàndols de corrupció perquè no ens desviem de l’únic objectiu important, que és sortir d’aquesta crisi“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD