Actualitat

Roldán sobre el ple de la corrupció: “S’acaba la legislatura, però no deixarem que cap euro se’n vagi per l’embornal de la corrupció que ara esquitxa ERC”

by cscatalunya — 27 novembre 2020 @ 13:29
Comparte

La portaveu de Cs recomana a ERC que "en lloc de dedicar-se a assenyalar suposats paradisos fiscals, es preocupi més de l'infern fiscal que hi ha a Catalunya"

Parlament de Catalunya, divendres 27 de novembre del 2020. “S’acaba la legislatura, però no deixarem que cap euro se’n vagi per l’embornal de la corrupció que ara esquitxa ERC”. Això és el que ha dit la portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, a l’anunciar aquest matí que durant l’última setmana de la legislatura se celebrarà, a instàncies de la seva formació, el ple sobre corrupció. Roldán ha criticat que mentre milers de catalans han de tancar els seus negocis, “els amiguets del procés s’estan forrant” en referència a la suposada trama de corrupció destapada arran de l’operació Voloh que ha posat de manifest que “aquests diners tan importants per a la pandèmia, va a parar a les mans dels amics del procés “.

Durant la seva intervenció davant els mitjans de comunicació, Roldán s’ha referit també a l’acord d’ERC amb el govern de Sánchez sobre l’harmonització fiscal. “En lloc de dedicar-se a assenyalar supòsats paradisos fiscals hauria de preocupar més de l’infern fiscal que hi ha a Catalunya”, ha afirmat. I en aquest sentit ha destacat que en aquesta comunitat és on el tram autonòmic de l’IRPF és més alt i on hi ha més tributs propis. “Demano a ERC que deixin d’assenyalar als altres, pensin més en la seva gestió de la pandèmia i en com tenen asfixiats els catalans a impostos”. Per a la dirigent de la formació liberal les ocurrències d’ERC són un intent de tapar la seva mala gestió “estem en mans d’un Govern incompetent, d’aficionats i amb falta de serietat”.

Finalment, Roldán ha reivindicat el paper de Ciutadans durant aquest any amb una oposició constructiva ja que “la situació requeria altura de mires” i per això, ha dit “hem apostat per aquesta política de seny, responsabilitat i moderació”.

Volver a ACTUALIDAD