Actualitat

Carrizosa: “Borràs és l’ambaixadora del fugat Puigdemont i la que està involucrada en delictes de malversació, prevaricació i falsedat documental”

by cscatalunya — 1 desembre 2020 @ 14:31
Comparte

El líder de Cs a Catalunya critica, en una visita a Santa Coloma de Gramenet, el sobre cost de la L9 a causa de "la mala gestió, els retards i per la corrupció de CDC"

Santa Coloma de Gramenet, dilluns 30 de novembre del 2020. “Borràs és l’ambaixadora del fugat Puigdemont i la que està involucrada en delictes de malversació, prevaricació i falsedat documental”. Això és el que ha dit el líder de l’oposició a Catalunya i president del grup parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, en relació a l’elecció de Laura Borràs com a candidata de Junts per Cat en les pròximes eleccions autonòmiques. Carrizosa ha recordat que quan estava al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes, “Borràs indicava als seus amics com havien de fer els pressupostos per poder donar-los després”.

Durant una visita a Santa Coloma de Gramenet acompanyat dels regidors locals, Carrizosa s’ha referit també al sobre cost de 5.000 milions d’euros de la L9 del metro “s’han anat en la mala gestió, en els retards i en la corrupció de CDC”. I ha criticat que “aquesta ruïna no s’ha airejat perquè l’ecosistema mediàtic català ho ha ocultat”.

Sembla que al món separatista estan immunitzats davant de la corrupció” ha lamentat el cap de l’oposició a Catalunya. I en aquest sentit ha recordat que aquesta “immunització també afecta a ERC que des del Govern ha mantingut contactes amb aconseguidors per donar contractes a temps de pandèmia”. Davant d’aquesta situació i de cara a les pròximes eleccions autonòmiques Carrizosa li ha retret a PSC que “miri a una altra banda” perquè “els socialistes diuen que no pactaran,  però estan enganyant i faran un altre tripartit perquè tot segueixi igual”.

Finalment, el líder de Cs a Catalunya ha criticat que tant el PSC com el PP “per càlculs polítics” no hagin volgut conformar una gran coalició constitucionalista per plantar cara a aquesta corrupció dels partits separatistes. “Des de Ciutadans anirem a per totes i no només sortirem a guanyar les eleccions sinó també intentarem governar Catalunya”, pel que ha afirmat que després de les eleccions “allargarem la mà als partits constitucionalistes per acabar amb la corrupció i posar fi al ‘procés’ que gasta els diners de tots els catalans en les seves festes independentistes “.

Volver a ACTUALIDAD