Actualitat

Carrizosa: “Els catalans necessiten que els partits pensin en les opcions per reconstruir Catalunya i no en interessos mesquins i càlculs electorals”

by cscatalunya — 1 desembre 2020 @ 14:29
Comparte

El líder de Cs a Catalunya retreu a socialistes i PP que no hagin volgut un gran pacte constitucionalista per "posar fi al procés i reconstruir Catalunya"

Barcelona, ​​diumenge 29 de novembre de 2020. “Els catalans necessiten que els partits pensin en les opcions per reconstruir Catalunya i no en interessos mesquins i càlculs electorals”. Això és el que ha dit el cap de l’oposició a Catalunya i president de el grup parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, després de la negativa de PP i PSC de formalitzar una gran aliança constitucionalista de cara a les pròximes eleccions autonòmiques a Catalunya de 14 de febrer.

“Ni PP ni PSC han passat la prova del cotó d’altura de mires que han de tenir els partits constitucionalistes”, ha afirmat el líder de Cs. I ha assegurat que els socialistes faran un tripartit amb ERC i els Comuns, però no ho diuen en públic perquè “espanten als seus votants“. “El partit socialista no va voler anar amb la moderació de Ciutadans al Congrés per pactar els pressupostos i ara tampoc vol la moderació de Ciutadans a Catalunya”, ha lamentat.

Carrizosa ha criticat també l’actitud de PP i ha acusat la cúpula dels populars de “preferir créixer en dos diputats més que en un gran acord constitucionalista que permetés articular una opció per plantar cara a l’independentisme, posar fi al procés i reconstruir Catalunya” .

El líder de Cs a Catalunya ha fet aquestes declaracions durant una visita a la Fira de Santa Llúcia de Barcelona. Carrizosa ha aprofitat l’ocasió per mostrar el seu suport a el comerç local i reclamar a totes les institucions que “aportin ajudes encara que sigui a fons perdut per evitar la desertització i la ruïna de el comerç”. “Cal aconseguir que el teixit productiu continuï quan la pandèmia hagi passat”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD