Actualitat

Cano: “Veiem amb meridiana claredat la incompetència d’un Govern desbordat”

by cscatalunya — 3 desembre 2020 @ 12:20
Comparte

El diputat de Cs ha exigit “un Govern que planifiqui i sigui transparent” i “que no es limiti a demanar la responsabilitat a la ciutadania”

Parlament de Catalunya, dijous 3 de desembre de 2020“Veiem amb meridiana claredat la incompetència d’un Govern desbordat, sense vents de cua que puguin emmascarar el desastre de la seva gestió”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, José María Cano, en la seva defensa de la moció subsegüent a la interpel·lació al Govern sobre la política de la Generalitat en relació amb els sectors més afectats per la pandèmia de la Covid-19. Cano ha assegurat que “en comptes d’aportar solucions als problemes reals dels catalans només han estat capaços de tensionar contínuament les nostres institucions democràtiques”. “No han estat capaços de ser constructius en cap moment” ha dit.

El diputat de Cs ha exigit “un Govern que planifiqui i sigui transparent” “que no es limiti a demanar la responsabilitat a la ciutadania”. Cano ha parlat de “l’expulsió de més de 5.000 empreses i l’expulsió d’inversions que ens van fer perdre l’Agència Europea del Medicament” i ha criticat que el govern català estigui sumit en “una eterna campanya electoral”.

Cano ha dit que “amb la queixa constant i l’etern llistat de greuges comparatius, les famílies no arriben a final de mes i els llocs de treball no se salven”“No valen els tripijocs de sempre i el malbaratament en benefici dels ‘amiguets’” ha afegit perquè “aquesta improvisació, aquesta incertesa i aquest caos perjudica els catalans” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD