Actualitat

Carrizosa: “Que Sánchez hagi pactat els PGE amb ERC, amb Podem al govern, ens sona a que estan preparant un tripartit”

by cscatalunya — 7 desembre 2020 @ 09:30
Comparte

El líder de l'oposició ha afirmat que, de cara a les pròximes eleccions a Catalunya, "Ciutadans és la casa gran del constitucionalisme"

Barcelona, ​​dilluns 7 de desembre de 2020. “Que el president de govern, Pedro Sánchez, hagi pactat els pressupostos generals de l’Estat (PGE) amb ERC, amb Podem al govern, ens sona a que estan preparant un tripartit“. Així ho ha dit el líder de l’oposició a Catalunya i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, en una entrevista al programa ‘Más de Uno’ d’Onda Cero.

Carrizosa ha apuntat que, de cara a les pròximes eleccions de el 14 de febrer a Catalunya, “Cs és la casa gran del constitucionalisme” i ha lamentat que les enquestes “apuntin que l’independentisme guanyaria les eleccions” quan “vam estar clamant al desert per tancar una coalició electoral amb el PP i PSC”. El líder de l’oposició ha afirmat que treballarà dur “perquè els electors constitucionalistes no es deixin enganyar i votin a forces netament constitucionalistes“.

El cap de l’oposició també ha recordat que Cs ha aportat informació pel presumpte cas de corrupció que implica a l’exconsellera i candidata de JxCAT, Laura Borràs, on “tenim uns correus electrònics que demostren que des del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat li van dir a Borràs que no podria contractar al seu amic” malgrat que ho va acabar fent, “quan totes les contractacions de serveis informàtics de l’administració catalana han de passar pel CTTI“. També ha explicat que en aquests correus es veu com aquests serveis “passen de valer 20.000 € amb l’amic de Borràs a 2.000 € quan els realitza el CTTI“.

Volver a ACTUALIDAD