Actualitat

Carrizosa: “Els hostalers i restauradors no aguanten més canvis d’última hora ni més desistiment per part de la Generalitat”

by cscatalunya — 29 desembre 2020 @ 18:57
Comparte

La Vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, afirma que "l'hostaleria no és un factor de risc" i exigeix ​​a govern "que aprovi ajudes directes per al sector"

Barcelona, ​​dimarts 29 de desembre de 2020.- “Els hostalers i restauradors no aguanten més canvis d’última hora ni més desistiment per part de la Generalitat“. Així s’ha expressat el cap de l’oposició a Catalunya i candidat de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Carlos Carrizosa, després de reunir-se, al costat de la Vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, i la presidenta del grup municipal de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Luz Guilarte, amb representants dels gremis de Restauració i d’Hotels de Barcelona.

Carrizosa ha advertit que “l’ajuntament de Barcelona és un assaig catastròfic de el tripartit” que pretenen posar en marxa Esquerra, PSC i Comuns a Catalunya i ha recordat que a Barcelona les tres formacions han aprovat un pressupost que “és lesiu pels interessos del conjunt dels barcelonins“. En aquest sentit, el líder de Ciutadans ha sostingut que “Barcelona és la tempesta perfecta de la crisi” a causa “d’un Govern de la Generalitat inoperant i un Ajuntament que no respecta el teixit comercial de la ciutat“. En contraposició a la situació actual que viu Barcelona, ​​Carrizosa ha destacat el bon funcionament del govern de Madrid ja que com ha precisat “mentre a Barcelona se li està donant l’esquena als comerciants i autònoms, a Madrid els han abaixat els impostos“. Per Carrizosa, Madrid és el clar exemple que “hi ha una altra forma de tractar als sectors productius” i ha recordat que “mentre Madrid atrau noves empreses, Barcelona les perd“.

D’altra banda, Carrizosa ha anunciat que si Ciutadans governa a Catalunya s’impulsarà “una llei contra l’okupació que faciliti la reclamació judicial de propietaris i comunitats de propietaris” ja com ha esgrimit “cal protegir els propietaris davant la injustícia de veure okupats els seus habitatges

Per la seva banda, la Vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, ha reivindicat la tasca que està exercint el govern de Madrid per ajudar a sectors claus de l’economia madrilenya i ha lamentat que no passi el mateix a Barcelona. “Quan diuen als comerciants, restauradors i hotelers de Barcelona que no és possible abaixar impostos, tenen l’exemple de Madrid on els hem abaixat els impostos“, ha recalcat Villacís que així mateix ha afirmat que “les polítiques liberals funcionen i Madrid és el millor exemple“. Finalment, la Vicealcaldessa ha defensat als restauradors afirmant que “l’hostaleria no és un factor de risc” i ha exigit també al govern de Sánchez i Iglesias “que aprovin ajudes directes pel sector“.

 

Finalment, la presidenta de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Luz Guilarte, ha subratllat que “Barcelona és un camp de proves del tripartit que volen dur a terme a Catalunya Esquerra, Socialistes i Comuns” i ha advertit que aquest acord únicament ha comportat per a la Ciutat Comtal “més impostos i més empobriment“. Per a l’edil, “Catalunya necessita un govern eficaç i no un camp de proves” i ha ressaltat que “es poden fer les coses molts millor com és el cas de Madrid“. “La millor manera d’ajudar els ciutadans és baixant els impostos” ha sentenciat Llum Guilarte.

Volver a ACTUALIDAD